Eindelijk onthuld: dit personage overlijdt in Modern Family

Lay down, try not to cry, cry a lot

Fashion, Blond, Room, Event, Photography, Fashion design, Dress, Model,
Getty Images

In het tiende seizoen van de bekroonde comedyserie Modern Family zal een belangrijk personage overlijden. Dit vertelde bedenker Christopher Lloyd in een interview met de Engelse website Entertainment Daily. Na lang speculeren zijn we er eindelijk achter. In de Halloween special die gisteren uitkwam in Amerika werd duidelijk wie er doodgaat.

En het is...
DeDe Pritchett. De moeder van Claire en Mitchell en Jays ex-vrouw gaat dood in de Halloween special. Ze overlijdt vredig in haar slaap. Gedurende de aflevering haalt de familie herinneringen met DeDe op.

Dood hoort bij het leven
De maker zegt dat de familie 'grote dingen des levens meemaakt'. En hier hoort de dood ook bij: “Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.”

Jammer
In de serie is DeDe niet het meest sympathieke personage. Ze koestert wrok tegenover Gloria (wat we stiekem wel begrijpen, want hemeltjelief wat is die vrouw knap) en komt op de meest onhandige momenten tevoorschijn. Maar het blijft jammer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder