Corry Konings vertelt waarom het niet meer goed komt tussen haar en I Am Aisha

Duidelijke taal, denken wij zo

corry-konings-ruzie-i-am-aisha-vervolg
NPO

Het is de fittie van 2018: de ruzie tussen Corry Konings en I Am Aisha in Expeditie Robinson. Wat begon met een zitplek naast een hangmat op de Filipijnen, is ondertussen een trending topic in Nederland.

Corry deed na de Expeditie al een boekje open over de ruzie, tot groot ongenoegen van Aisha. Nu vertelt Corry in NPO-programma TV Show op reis aan presentator Ivo Niehe of het nog goed gaat komen tussen haar en Aisha.

Het antwoord: waarschijnlijk niet.

Corry
: “We hebben niet meer gebeld. Ik heb haar gezien bij een fotosessie. Toen vroeg ik hoe het maar het ging, want ze zei zelf niets. Toen zei ze: ‘Ja, het gaat goed, met jou ook?’”
Ivo
: “Goed gesprek.”
Corry
: “Ja, dat was een heel goed gesprek. Het tweede gesprek was ook helemaal niets.”
Ivo
: “Het komt niet meer goed?”
Corry
: “Nou ja, mij maakt dat niet uit. Ze is geen familie van mij. Als ze dat wel was, zou ik naar haar toe stappen en zeggen ‘kom op joh, we gaan even zitten en even praten.’ Nee, sommige dingen zijn niet op te lossen.”

Duidelijke taal, denken we zo.

Corry Knopings
Ook leuk: in de aflevering van TV Show op reis vertelt Corry over haar voorbereidingen voor Expeditie Robinson. En wat blijkt? Corry Knopings heeft speciaal voor het programma leren knopen. Ze volgde survivallessen: “Ik nam het zeker heel serieus, ik dacht ik moet toch een beetje bijblijven, niet dat ik iedere dag op het bankje moest gaan zitten,” aldus Corry. “Ik heb een dagtraining gedaan, dus eigenlijk survival, vuur maken en leren knopen.”

Benieuwd naar het hele fragment? Je kunt het terugkijken op de website van NPO. Corry’s uitleg begint rond 11:48.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder