Ja hoor: startdatum Temptation Island 2019 is bekend

Bijna, bijna, bijna!

Update: Temptation Island komt tóch later op de buis. RTL laat weten dat ons favoriete reality-programma een week later dan gepland op televisie verschijnt. De nieuwe datum is donderdag 14 februari.

Je kunt weer opgelucht ademhalen. Dat Temptation Island in 2019 weer terugkeert op de buis en bij Videoland was al bekend, maar nu blijkt dat de uitzendingen eerder beginnen dan gedacht. Wat dacht je van 7 februari? In de agenda ermee!

De vierhoeksverhouding Megan-Joshua-Chloë-Megan kán niet overtroffen worden, denken we nu, maar Rick Brandsteder laat bij RTL Boulevard doorschemeren dat die kans er toch weer in zit. "Ik kan zeggen - zonder teveel weg te geven - dat het weer heel spraakmakend wordt. Elk jaar is het weer net even anders." Meer details Rick, meer details! Vooruit, denkt hij. "Er is niet gevochten. Het blijft verder daarin wel keurig, maar het is heel spraakmakend."

Kandidaat nummer 1
Waar we nog wel even op moeten wachten? Welke verleiders en koppels er gestrikt zijn. Is het de afdeling werving en selectie gelukt het trio Cherish, Tim en Deborah te overtreffen en het quatro Kevin, Joshua, Megan en Chloë?

Er is al een kandidaat gelekt. Het Laatste Nieuws denkt zeker te weten dat Kimberly Herman onlangs een potje aan het relatie-verzieken was is in Thailand (we bedoelen testen). Benieuwd naar Kimberly?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder