GTST cast nieuwe acteur voor de rol van Q: Giovanni Kemper

Maak kennis met de 27-jarige alleskunner

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Q' is voor Max Willems z'n dood, voor Giovanni Kemper z'n brood. Wat is het geval? Max Willems, de acteur die nu de rol van Q in GTST vertolkt, stopt ermee. Toen dachten de schrijvers waarschijnlijk: maar Meerdijk is niets zonder Quintus Bouwhuis, en dus kozen ze voor een castwissel. Maak kennis met Giovanni 'Gio' Kemper.

Alleskunner
De 27 jarige is acteur, zanger én danser, dus de kans is groot dat Gio geen vreemde voor je is. Hij was in 2013 finalist in So You Think You Can Dance en speelde in musicals als Miss Saigon, The Lion King, Aladdin en Peter Pan. Ook is hij te zien in de jeugdserie Nachtwacht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verhaallijn
Gio is een stuk ouder dan zijn 19-jarige voorganger en dat roept bij kijkers nogal wat vragen op. Q heeft immers een relatie met tiener Lana, de dochter van Sjors. Of verhaallijnen daardoor veranderen, is niet bekend.

American dream
Max Willems verlaat GTST niet om de minste reden. De acteur heeft een rol bemachtigd in een Amerikaanse film: College. Hij is al in de Verenigde Staten voor opnames.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder