Yes! Er komt een nieuwe film met Cole Sprouse in de hoofdrol

Schrijf deze datum maar met koeienletters in je agendaGoed nieuws voor alle Cole Sprouse-fans: binnenkort verschijnt de acteur weer op het witte doek. Samen met Haley Lu Richardson speelt hij de hoofdrol in het romantische drama Five Feet Apart. De film komt 22 maart 2019 uit.

Taaislijmziekte
In de film spelen Cole en Haley twee tieners met taaislijmziekte die verliefd op elkaar worden. Taaislijmziekte is een ongeneeslijke en ernstige aandoening waarbij overal in het lichaam ophopingen van slijm komen. Vooral in de longen veroorzaakt dit problemen.

Ervaringen overbrengen
De 26-jarige Cole vertelt aan Teen Vogue dat hij zo nauwkeurig mogelijk het leven met taaislijmziekte over wilde brengen op het scherm. “Sommige rollen dragen echt een verantwoordelijkheid met zich mee wat betreft een nauwkeurige vertegenwoordiging. ”

Liefdesleven van een patiënt
Regisseur Justin Baldoni, bekend van Jane the Virgin, kreeg het idee voor de film toen hij met een vriend praatte die taaislijmziekte heeft.Ze hadden het over de ziekte en de gevolgen die het kan hebben voor je liefdesleven.

“Ik wilde altijd al een manier vinden waarop ik aan jonge mensen kan laten zien dat liefde zoveel meer is dan wat we om ons heen zien, ” vertelt Justin. “Dus we vroegen ons af; wat als de meest intieme relatie ooit een relatie is waarmee je niet fysiek intiem kan zijn? Kan liefde de fysieke intimiteit overstijgen in de meest kwetsbare tijd van je leven?”

Life changing experience
De 23-jarige Haley, bekend van The Edge of Seventeen, legt uit dat dankzij het maken van Five Feet Apart ze anders is gaan denken over haar eigen leven.

“Een van mijn favoriete regels uit de film is: ‘Ik leef voor mijn behandeling, in plaats van dat ik behandeld word om te leven.’ Ik denk dat deze regels de kracht vormen van Stella en Wills verhaal. Ik zal de woorden altijd bij me dragen als reminder dat het punt van leven is dat er gelééfd moet worden.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder