‘The Kissing Booth’ komt met angstaanjagende horrortrailer

De zoetsappige romcom in een nieuw, grimmig jasje

Face, Hair, Eyebrow, Nose, Lip, Cheek, Skin, Facial expression, Smile, Chin,
The Kissing Booth

Halloween is alweer voorbij, maar dankzij Netflix blijven we nog even in de griezelsferen. De streamingdienst heeft immers wat extra creepiness toegevoegd aan de zoetsappige romcom The Kissing Booth.

Creatieve uitspatting
In de Netflix Original met Joey King, Molly Ringwald, Joel Courtney en Jacob Elordi zien we tiener Elle, die stiekem verliefd is op de broer van haar beste vriend. In mei had een Kissing Booth-fan een creatieve uitspatting en veranderde het plot op de Wikipedia-pagina van de film in een horrorfilm.

Stapje verder
Netflix ging een stapje verder en maakte een trailer voor deze horrorversie. Met wat hulp van griezelige muziek en dramatisch knip- en plakwerk is deze Halloweenversie van The Kissing Booth een compleet andere film:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoofdrolspeelster Joey King kan er wel om lachen en postte onderstaande tweet:

Going bald
De 19-jarige actrice is nu druk bezig met een nieuwe serie en heeft recentelijk haar hoofd hiervoor kaal geschoren. Dit deed ze voor haar personage in de serie The Act. Het is naar verluidt de derde keer dat Joey haar lokken afscheert voor een rol.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder