Molloten weten het zeker: Najib Amhali is de eerste kandidaat van Wie is de Mol

Het programma begint bijna, het speculeren mag al beginnen

aanwijzing-eerste-kandidaat-wie-is-de-mol
Wie is de Mol?

De meest fanatieke speurneuzen van Nederland mogen weer aan de bak. Wie is de Mol? begint begin januari en we weten allemaal wat dat betekent: aanwijzingen, speculaties en theorieën. En dan is het programma zelf nog niet eens begonnen.

Bijna
Gisteren plaatste het officiële Instagramaccount van Wie is de Mol? een eerste teaser voor het nieuwe seizoen. Het enige dat het AVROTROS-programma weggeeft, is het woord ‘bijna’. De makers zouden enkel kunnen bedoelen dat het programma ‘bijna’ op televisie is. Zou kunnen. Maar Molloten denken van niet.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Anagram
Opmerkelijke fans van Wie is de Mol? reageren massaal onder de Instagrampost. Volgens hen is het woord ‘bijna’ een anagram. Zet je de letters in een andere volgorde, dan krijg je de voornaam van een bekende Nederlander: Najib. Beter bekend als cabaretier Najib Amhali.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Speculeren is begonnen
Als we het programma een béétje kennen, hebben de Molloten het bij het rechte eind. Trouwe WIDM-kijkers weten immers allemaal: niets is wat het lijkt.

Molacties
Wie is de Mol? is begin januari 2019 op televisie. Om alvast in de sferen te komen, hieronder een aantal Molacties van Jan Versteegh, beter bekend als de brutaalste Mol uit de geschiedenis van Wie is de Mol?.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder