Cancel al je afspraken: A Christmas Prince deel 2 verschijnt deze maand op Netflix

Dat wordt weer smullen

Fashion, Event, Dress, Tradition, Performance, Formal wear, Fashion design, Ceremony, Dance,
Netflix Nederland

We hebben er een heel jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! Netflix maakte zojuist de releasedatum bekend van het tweede deel van de zoetsappige romcom A Christmas Prince: The Royal Wedding. De film is vanaf 30 november te zien op de streamingdienst.

A Christmas Prince
Vergeten hoe de eerste film ook alweer ging? We frissen je geheugen even op. De ambitieuze journalist Amber uit New York wordt voor haar werk naar Oost-Europa gestuurd, om te schrijven over een koninklijk evenement. De knappe prins Richard staat op het punt koning van het land Aldovia te worden. Als Amber eenmaal is aangekomen in het pittoreske landje, krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie. En guess what; er blijkt heel wat meer in de lucht te hangen dan alleen een journalistiek verslag.

The Royal Wedding
Het verhaal begint niet waar de eerste film eindigt. Precies één jaar later kijken we mee hoe Prince Richard en Amber druk in de weer zijn met de huwelijksvoorbereidingen. Het plan is om rond de kerstdagen te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht. Ze twijfelt of ze wel een goede prinses en toekomstige koningin van Aldovia zal zijn. Ook Prince Richard heeft een aantal problemen die opgelost moeten worden, en dat terwijl de bruiloft steeds dichterbij komt.

Alvast genieten van de voorpret? Hier is de trailer van het tweede deel:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Save the date
30 november staat A Christmas Prince: The Royal Wedding dus op Netflix. In de agenda ermee!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder