Hondenliefhebber of Kluivert-fan? TLC's 'Rossana Kluivert On A Mission' wordt je nieuwe serieverslaving

Bereid je voor op een achtbaan aan emoties

rossana-kluivert-on-a-mission
TLC

Je moet alle honden die voorbijkomen 'even' aaien, of op z'n minst nastaren, 'ahh' roepen. Je liket bij de vleet hondenfoto's op Instagram, wordt geregeld getagd in schattige puppyvideo's op Facebook en je schaamt je niet voor je hoge babystemmetje. Als je zwerfhondjes ziet, breekt je hart en is je eerste gedachte: heb ik nog plek in huis?! Herkenbaar? Maak kennis met je nieuwste serieverslaving: 'Rossana Kluivert On A Mission.' Vanaf woensdag 7 november om 20:30 uur te zien bij TLC.

Real life
Een real life serie welteverstaan, waarin we Rossana Kluivert, familie (Shane!), vrienden, honden en baasjes volgen op Curaçao. Rossana, die zich al meer dan tien jaar inzet voor straathonden, zet daar een eigen honden center op. In het 'Kluivert Dog Rescue Center' worden straathonden opgevangen en verzorgd en wordt er een baasje voor hen gezocht.

Bereid je dus maar voor op een achtbaan aan emoties. Eerst frustreer je je (Curaçao telt zo’n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder barre omstandigheden, per dag sterven er zelfs tientallen pups). Tissues bij de hand hebben is ook geen overbodige luxe (honden komen vermagerd het rescue center binnen en krabbelen langzaam weer op). Vervolgens maken deze emoties plaats voor euforie als families een hond adopteren en er een speciale band mee krijgen.

Maak kennis met hond Ziva
Zo was Ziva zo klein en mager toen ze gevonden werd, tot een Nederlands gezin haar adopteerde. Een jaar later bleek Ziva onzeker en angstig; ze durfde niet meer naar buiten en haar baasje, die ook niet lekker in haar vel zat, wist niet hoe ze haar moest helpen en schreef Rossana. Ze besloten Ziva te resocialiseren en te herplaatsen.

Ze krabbelde langzaam weer op, maar Rossana maakte zich zorgen over een mogelijk baasje voor Ziva; niet elk mens is geschikt voor een hond met een trauma. Toen belde Helma, ze zocht een maatje voor haar hond. "Dat is de hond die ik zoek," zei Helma nadat ze foto's van Ziva had gezien. Een meet en greet volgde en het klikte meteen. Twee dagen later was Helma's gezin compleet: man Hunter, dochter Demi, zoon Mike en hun twee honden, waaronder Ziva.

TLC

Rossana helpen?
Denk je nu: dat wat Rossana doet, dat wil ik ook? Je kunt haar helpen door te doneren (een bijdrage of een voerbak, bijvoorbeeld) of je kunt als vrijwilliger aan de slag in het 'Kluivert Dog Rescue Center.’ Meer informatie?

Rossana Kluivert On A Mission is vanaf woensdag 7 november tot en met woensdag 26 december om 20:30 uur te zien bij TLC.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder