Er zijn nieuwe films van Shrek en Puss In Boots in de maak!

Donkey: 'Is it there yet?!'

Animated cartoon, Animation, Cartoon, Media, Illustration, Smile, Fictional character,
Shrek

De Amerikaanse filmstudio Universal is bezig met nieuwe versies van de populaire animatiefilms Shrek en de spin-off Puss in Boots. Het is de bedoeling dat de originele stemmencast (onder wie Mike Myers, Cameron Diaz en Eddie Murphy) ook in de nieuwe films te horen zal zijn.

Shrek-universum
Filmproducent Chris Meledandri (die ook meewerkte aan Despicable Me) heeft van de filmstudio de opdracht gekregen om nieuwe verhalen te creëren in de filmreeks, schrijft Variety. Het gaat niet om vervolgfilms, maar om verhalen die zich afspelen in het Shrek-universum.

Uitdaging
Meledandri heeft aangegeven graag weer met de originele stemmencast te willen samenwerken. De 59-jarige filmproducent vertelt: "Het is een uitdaging om iets te maken dat niet weer aanvoelt als een van de vele films in een reeks van vervolgen."

Een nieuw leven
In 2016 werd DreamWorks (de animatiestudio die de Shrek-films uitbracht) overgenomen door Comcast, het moederbedrijf van Universal. Hierdoor is het mogelijk voor Universal om de filmreeks een nieuw leven in te blazen.

'Are we there yet?'
Het is (nog) niet bekend wanneer de nieuwe films uitkomen. Tot die tijd vermaken wij ons met de klassiekers over de grote groene oger. Want zeg nou zelf: van Shrek, Donkey en Puss kun je nooit genoeg krijgen.

Alvast warmdraaien voor de nieuwe films? Dit zijn de grappigste momenten:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder