Expeditie Robinson in tweets: nieuwe aflevering, nieuwe opgever

En bloeit er nu een romance op, daar in de Filipijnen?

expeditie-robinson-aflevering-10-in-tweets
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson aflevering 10 eindigde voor trouwe kijkers (weer) in een anti-climax. Laten we eerlijk zijn: we hoopten allemaal op een juicy exit van het gehalte mes-in-je-rug. Wat we in plaats daarvan kregen? Nummero zes die het eiland vrijwillig verlaat.

De exit van Jody Bernal kwam natuurlijk niet geheel onverwacht. Sterker nog: wie Eilandpraat heeft gezien, weet dat hij het sinds dag 4 al loodzwaar had. Deze Twitter-gebruikers weten daar wel wat op:

Niet zo gek dat Jody naar huis wilde, naar zijn hoogzwangere vrouw. Kijkers zijn dan ook niet boos op hém, maar wel op de makers. En op Nicolette Kluijver, blijkbaar.

Gelukkig is er ook positiviteit op het eiland. Want, zo viel menigeen op, hangt er nu liefde in lucht? Iedereen die de film Crazy, Stupid, Love gezien heeft wéét dat de lift uit Dirty Dancing de beste versiertruc ooit is. Toch, Steven?

Waar Steven opeens lijkt te beseffen dat er best wat romantiek in het spel mag worden gegooid (oké grapje natuurlijk, zijn zwangere vrouw zat op dat moment thuis), moet Robin op Finalisteneiland duidelijk niets hebben van het vrouwelijk schoon..

Advertentie - Lees hieronder verder