Michella Kox reageert op 'gevecht' met Amanda Balk in Boxing Stars

Gevalletje anticlimax

boxing-stars-michella-kox
RTL Boxing Stars

Toen bekend werd dat Michella Kox én Amanda Balk waren gestrikt voor Boxing Stars, dacht iedereen: zet die twee samen in de ring alsjeblieft. De vrouwen hebben immers nog een ruzietje uit te vechten. Zo noemde Amanda Balk Michella Kox een slechte moeder in een eerder reality programma: echte meisjes in de jungle.

Tell me more
Voor wie het nog niet gezien heeft: maak je maar op voor een anticlimax. Na de eerste ronde gooide La Kox de handdoek in de ring. "Ik heb geen conditie," concludeerde Michella. Niet veel later stond ze met een peuk in haar mond in de ring en daar zetten kijkers wat vraagtekens bij.

De realityster komt nu met een verklaring op Instagram: ze had last van een blessure aan haar borstspier en wilde al eerder in het programma stoppen, maar besloot toch de ring in te gaan om aan haar dochter te laten zien dat ze voor haar vocht: "Al was het maar één ronde!" En zo geschiedde.

"Iedereen kan nu oordelen, maar ga er maar staan met een scheur in je borstspier. Een keer gespard, geloof ook nog met één hand. Trainen onder pijnstilling," aldus Michella. Toen haar trainer aan de tegenpartij doorgaf dat ze geblesseerd was, wilde Michella al helemaal niet meer. "Ze zou mij daar gaan raken! Ik scheet in mijn broek!"

Stress
Dan, vanwaar de sigaret? Michella: "Tja, die sigaret kreeg ik. En ik had zoveel stress, dus ik dacht: 'ik ga even lekker relaxed kijken hoe zij haar overwinning viert'. Niks mis mee toch?"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder