Heftig! Dit personage blijkt zwanger in Modern Family

It's gonna be a bumpy ride

People, Event, Conversation, Interior design, Performance, Furniture, Sitting, House,
Instagram Modern Family

Modern Family heeft besloten het tiende seizoen vol met verrassingen te stoppen. Zo overlijdt DeDe Pritchett, de moeder van Claire en Mitchell. Maar er komt ook nieuw leven in de familie. Een van de personages is zwanger.

Emotionele rollercoaster
Het nieuwe seizoen is bij ons nog niet te zien, maar in Amerika wel. Fijn voor ons, want op deze krijgen we alle nieuwste updates van de serie al eerder te horen. Dat dit seizoen een emotionele rollercoaster is, bevestigt Sarah Hyland (Haley in de serie) in een post op Instagram. We zien Haley in een botsauto zitten, met als onderschrift: “riemen vast voor de gloednieuwe aflevering van vanavond. Het wordt een bumpy ride!’ Slimme woordgrap, Haley.

Zwanger
En ja hoor, onze vermoedens zijn bevestigd. Tijdens de aflevering die gisteravond op tv was in Amerika gaan Haley en Dylan naar een kermis toe, waar ze in de botsauto’s gaan bumperkleven. Dylan rijdt nét iets te hard tegen Haley aan. Gevolg: Haleys lippenstift komt vast in haar neus te zitten en ze moet naar het ziekenhuis. Dan komt de aap uit de mouw. Haley blijkt hartstikke zwanger.

Hints
Eerder deelde Sarah al hints dat er iets groots aan zat te komen. Ze vertelde aan Teen Vogue dat er “iets groters dan de dood” aan zat te komen.

Laatste seizoen
Of we de geboorte van Haleys kind nog mogen zien is nog niet duidelijk. Steven Levitan (medebedenker van de hitserie) liet eerder al weten dat komende seizoen het laatste zou zijn. Dan lopen de contracten van alle vaste acteurs af. Maar maker Christopher Lloyd laat de toekomst voor de hitserie nog open. “Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan”, stelt hij in het interview. “Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben.”

Fingers crossed.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder