Er komt een Breaking Bad-film aan!

'Yeah, Mr. White! Yeah, science!'

Sky, Event, Gesture,
Breaking Bad

Breaking Bad-fans kunnen hun hart ophalen: er komt een film aan! Vince Gilligan, de man achter het verhaal van Breaking Bad, is bezig met een film over de serie.

Ontsnapping
Bronnen melden aan The Hollywood Reporter dat de twee uur durende film gaat over de ontsnapping van een ontvoerde man. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hoofdrolspeler Bryan Cranston wel oren naar een rol in de film: "Ikzelf zie het alvast helemaal zitten. Vince is een genie,” aldus de acteur.

Bekende gezichten
Bronnen melden dat Gilligan zou het script van de film schrijft, de film produceert en mogelijk ook regisseert. Ook Mark Johnson en Melissa Bernstein, die Breaking Bad en de prequelserie Better Call Saul produceerden, zouden meewerken aan de film.

Greenbriar
Volgens The Albuquerque Journal is de werktitel van de film Greenbriar en beginnen de opnames deze maand in de Amerikaanse staat New Mexico. Het is nog niet bekend of het gaat om een prequel, een vervolg of een verhaal dat zich afspeelt binnen de tijdlijn van de misdaadserie.

Lucratieve business
De serie gaat over de scheikundeleraar Walter White (Aaron Paul). Wanneer hij erachter komt dat hij een geavanceerde vorm van longkanker heeft, besluit Walter om zijn leven radicaal om te gooien. Hij wil ervoor zorgen dat zijn vrouw en kinderen kunnen opgroeien met financiële zekerheid en maakt een einde aan zijn carrière als leraar. Samen met een oud-student besluit hij methamfetamine (crystal meth) te maken en verkopen.

Spin-off
Kun je niet wachten tot de film verschijnt? Dan ben je in de tussentijd zoet met de Breaking Bad spin-off Better Call Saul. In deze serie volg je het leven van de advocaat van Walter en Jesse voordat hij in aanraking komt met de twee criminelen. Alle vier de seizoenen staan op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder