JayJay en Bertie reageren op afvallers in Expeditie Robinson: “Dit is absurd en schandalig”

De twee oud-deelnemers reageren op het vertrek van Jody

jayjay-bertie-reageren-afvallers-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Nederland is in rep en roer sinds het begin van het nieuwe seizoen (beter bekend als ‘het afvallersseizoen’) Expeditie Robinson. Niet zo gek, want voor het eerst in de geschiedenis van het programma zijn er al zes kandidaten vrijwillig naar huis gegaan. Een record waar de deelnemers volgens oud-kandidaten JayJay en Bertie allesbehalve trots op mogen zijn.

Kun je niet maken
Aan het AD vertelt JayJay Boske (32) dat hij het “absurd en schandalig” vindt dat al die deelnemers de Filipijnen verlieten: “Dit kun je gewoon niet maken. Niet tegenover je carrière, niet tegenover de kijkers en al helemaal niet tegenover de mensen die het maken. Als je eenmaal op het eiland zit, moet je gaan voor het avontuur en niet opgeven.”

Op karakter volhouden
Boerin Bertie (44), die Expeditie Robinson in 2016 won, vindt het vroegere vertrek zonde: “De eerste week dat ik er zat, dacht ik ook: Ik ben nu hier, maar thuis ben ik zoveel nuttiger. Dat moet je kunnen loslaten. Je moet op karakter volhouden en stug doorgaan.”

Fan van Corry
Bertie laat doorschemeren welke kandidaat dit seizoen wél haar favoriet is: “Corry Konings is misschien wel de enige die dit jaar voorbereid de expeditie is ingegaan. Corry kon knopen. Corry was op een cursus geweest. Als je je goed voorbereidt, is je mindset goed.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder