'Gedumpte' Harrold uit Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

Steffi blij, Harrold blij

Chin, T-shirt, Photography, Neck, Smile,
Boer Zoekt Vrouw

Zondag zagen ruim drie miljoen mensen hoe boerin Steffi in Boer Zoekt Vrouw de liefde verklaarde aan Roel. De 28-jarige Noord-Brabantse hengstenhouder hield het bijna niet meer van verliefdheid. Eindelijk mocht ze haar eigen 'hengst' vertellen wat ze voor hem voelt.

Dat was alleen minder fijn nieuws voor concurrent Harrold, die, zoals hij zelf zei, 'een echte parel misloopt.' We pinkten een traantje met hem mee. Arme Harrold was stapelverliefd.. Wel nu; we hoeven gelukkig geen medelijden meer te hebben met de blauwe-traktor-boer.

Strijdend ten onder - en weer naar boven
Goedlachse Harrold had een interview met Gijs Staverman voor Gijs' radioprogramma Gijs 2.0. Gijs valt met de deur in huis: "Je bent weer verliefd geworden op iemand anders toch?" Waarop Harrold antwoordt: "Ja. Zo ben je jaren lang vrijgezel, zo ontmoet je ineens een andere mooie vrouw."

Harrold vertelt over de eerste ontmoeting met zijn nieuwe liefde. Die was, hoe toepasselijk, op.... een truck-show! "Een maand na de opnames ontmoette ik haar in de feesttent. De week erna hebben we een date gehad, we zijn wat gaan drinken op het terras. Daarna is ze naar mij gekomen."

Nieuwe vlam
Nu Harrold na zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw omgedoopt is van boer tot BN'er, moest hij wel rekening houden met zijn geheimhoudingsplicht in verband met de opnames van het programma.

In de supermarkt
Qua daten was dat soms nog even lastig. "We konden geen dingen in het openbaar doen. In plaats van uit eten, werd het afhaal-Chinees. We zijn een keer snel een boodschap in de supermarkt gaan doen. Toen zij de caissière al; Hé, ken ik jou niet ergens van?"

Daar had Harrold een creatieve oplossing voor: "Toen zei ik maar dat we broer en zus waren. Dat geloofde ze gelukkig," zegt hij lachend. Uit Harrolds antwoord maken we zelfs op dat de twee al bijna samenwonen.

Boerenliefde vergaat niet
Kortom; eind goed, al goed. Steffi blij, Roel blij, Harrold blij, wij blij!

Beluister hier het hele fragment.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder