Ex On The Beach-kandidaat Lena doet bijzondere uitspraken

Ze deelt onder andere haar sexfantasieën met ons

Fun, Vacation, Leisure, Summer, Travel, Spring break, Tourism, Bikini,
MTV - Ex On The Beach

We mogen ons binnenkort weer verlekkeren aan één van de beste guilty pleasures op de buis. Realityshow Ex on the Beach: Double Dutch is bijna terug op MTV met alweer het vierde seizoen. Lena, een van de kandidaten, is nu al het gesprek van de dag. En na het lezen van haar bijzondere uitspraken, begrijp je waarom.

Sex-addict
Lena is 19 en komt uit Leeuwarden. Ze omschrijft zichzelf als spontaan, gek en een sex-addict: “Ik heb overal sex. In de sportschool, op school, in auto’s, de sauna. Ja, ik hou gewoon van sex."

Gangbang met een vrouw
De 19-jarige Fries hoopt dan ook wat leuks te scoren tijdens haar verblijf: “Ik hoop dat er veel lekkere mannen in de villa rondlopen. En wie weet, nog een gangbang met een vrouw.” In de video hieronder doet ze al haar fantasieën uit de doeken.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bring it on
Vanaf 18 november zien we elke zondag om 22.00 uur hoe acht singles op de paradijselijke stranden van Curaçao de vakantie van hun leven hebben. Nou ja, tot hun exen komen buurten.

Benieuwd naar de andere singles die meedoen? We stellen ze aan je voor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder