Zojuist uitgebracht: de trailer van live action versie Pokémon: Detective Pikachu

Wie denkt dat Pikachu niet schattiger kan, heeft de trailer nog niet gezien

pikachu
Still trailerWarner Bros.

Als je Pokémon keek had je een oogje op 'm óf je wilde 'm zijn. Als je Pokémon-kaarten spaarde was hij je grootste verovering en bij het verliezen van de kaart je grootste teleurstelling. Denk je nu meteen aan Ash Ketchum uit Pallet Town en aan Pikachu, dan was je vroeger groot fan van alles wat met Pokémon te maken had, dan roepen de namen Ash, Brock, Misty en Team Rocket nostalgische gevoelens bij je op en dan zit je in mei 2019 in de bioscoop.

Pika, pika
Er is immers een live action versie in de maak. De trailer is zojuist verschenen en die laat zien dat Pikachu nog schattiger is dan in het tv-programma. De verhaallijn in 'Pokémon: Detective Pikachu' is niet gebaseerd op het televisieprogramma, maar op de Nintendo 3DS-game met de gelijknamige naam.

Ryme City
Het verhaal: de 21-jarige Tim Goodman (dus niet Ash Ketchum, helaas) gaat op zoek naar zijn vermiste vader. In zijn werkkamer komt hij Pokémon Pikachu tegen die alleen hij, zo blijkt later, kan verstaan. De twee besluiten samen op zoek te gaan naar het echte verhaal achter Tims vader. Ze beleven avonturen in Ryme City, een stad waar mensen en Pokémon samen leven.

Meet de cast
Acteur en man van Blake Lively, Ryan Reynolds, spreekt de stem in van Pikachu. Tim Goodman wordt gespeeld door Justice Smith, onder andere bekend van The Paper Towns met Cara Delevingne.

Benieuwd naar de trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder