Het tweede seizoen van The Sinner staat op Netflix

Detective Harry Ambrose raakt verzeild in een nieuw mysterie

Cool, Tree, Font, Adaptation, Photography, Forest, Plant, Album cover,
The Sinner

The Sinner-fan? Dan had jij waarschijnlijk dit weekend een date met je Netflix-account, want sinds 9 november is het tweede seizoen te zien op de streamingdienst. Nog niet bekend met deze briljante serie? Wij vertellen je meer.

Verschrikkelijke daden
In The Sinner zien we hoe op het eerste oog uiterst normale mensen een verschrikkelijke daad verrichten.

In het eerste seizoen draaide het om de jonge moeder Cora Tannetti, gespeeld door Jessica Biel. Ze leek het perfecte leven te leiden, totdat ze op een dag een onbekende man doodstak op het strand. Hoewel de moord in eerste instantie zonder reden leek, bleek er veel meer achter de daad te zitten.

Tweede seizoen
Cora (en dus Jessica Biel) is in het tweede seizoen niet meer te zien. In seizoen twee staat een compleet nieuw verhaal voor ons klaar.

Detective Harry Ambrose (Bill Pullman), die we leerden kennen in het eerste seizoen, moet erachter zien te komen waarom een 13-jarige jongen zijn 'ouders' heeft vermoord.

Wat zijn zijn beweegredenen achter de verschrikkelijke daad? Is de jongen überhaupt wel schuldig? Het onderzoek brengt de detective naar de verborgen duisternis van zijn eigen geboortestad.

Missende puzzelstukje
Bij elke aflevering krijg je een stukje meer informatie te zien en zit je op het puntje van je stoel om het moord-mysterie op te lossen. Perfect kijkvoer voor een druilerig avondje op de bank dus.

En goed nieuws voor de bingewatchers onder ons (iedereen dus): alle acht afleveringen zijn al beschikbaar.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder