Ruud Feltkamp (Noud) vanavond voor het laatst te zien in GTST

Is dat even een abrupt einde

Hair, Chin, Forehead, Facial hair, Cheek, Eyebrow, Hairstyle, Moustache, Beard, Nose,
GTST

The end of an era. Goede Tijden, Slechte Tijden zal niet hetzelfde zijn zonder Ruud Feltkamp, beter bekend als zijn alterego Noud Alberts. Maar het moment is toch echt daar; Ruud gaat na twaalf jaar trouwe dienst het Meerdijk-honk verlaten.

Rumoer in Meerdijk
Afgelopen weken gingen al niet heel soepel in het leven van Noud. Nouds relatie met Kimberley hing aan een zijden draadje. Eerst zoende Kimberley met haar ex Rover, daarna bleek dat Nouds gevoelens voor Nina nog steeds aanwezig zijn.

Hallo ex
Die gevoelens bleken zó aanwezig te zijn dat Noud zijn relatie met Kimberley beëindigde. Hij waagde de sprong en speelde open kaart met Nina door haar te vertellen dat hij nog steeds verliefd op haar is. Helaas... die gevoelens waren bij Nina niet wederzijds.

Emigreren
De afwijzing van zijn grote liefde zorgde er bij Noud voor dat hij een enkeltje richting Tokio wilde boeken om bij zijn vader te gaan wonen. Laura was het alleen niet eens met Nouds emigratie-plannen. Ze stak er een stokje voor. En met succes; Noud bleef in Meerdijk.

Bye bye
Maar niet voor lang, blijkt nu. Ruud is vanavond (!) voor het laatst te zien in de soap. Waar hij naartoe gaat, weten we nog niet. Toch naar Dennis in Tokio? Een ander ver oord? Hoe zal het afscheid zijn tussen hem en Nina? En Kimberly? We shall see.

Vanavond om 20.00 uur dus de laatste beelden van Ruud in zijn gedaante als Noud op RTL 4.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder