Vooruitblik Boer Zoekt Vrouw: Steffi doet schattigste uitspraak ooit

When you love someone...

image
Still BZV

Van de komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw krijg je plaatsvervangende vlinders in je buik, blijkt uit de preview die zojuist is verschenen. Steffi en Roel zijn hondsdol verliefd op elkaar en bij Michelle en Maarten hangt er een spanning in de lucht van het kaliber Jack en Rose in Titanic en Ally en Jackson in A Star is Born.

Dat werd al duidelijk tijdens hun keuzemoment in de vorige aflevering, dat wordt nu al helemaal duidelijk nu ze hun aandacht niet meer hoeven te verdelen tussen twee mannen.

Love songs
En oh boy, door het samenzijn met Roel wordt er ineens een hele hoop duidelijk voor Steffi. "Ik denk dat ik nu pas snap waar al die liedjes over gaan," zegt ze. Ehm, SMELT!

Wie o wie?
Minder leuk: Marnix en Jaap moeten gaan kiezen. Marnix heeft er een nacht van wakker gelegen, vertelt hij aan de ontbijttafel met een nogal chagrijnige blik. Betekent dit dat hij er nog niet uit is? Als dat zo is, achten wij de kans groot dat Marnix helemaal niemand kiest, want als zijn gevoel nu nóg niet naar één vrouw in het bijzonder uit gaat?

Vooruitblik
Nog even geduld: aanstaande zondag weten we meer. Verlekker je nu maar alvast aan de preview, te bekijken hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder