Vooruitblik Boer Zoekt Vrouw: Steffi doet schattigste uitspraak ooit

When you love someone...

boer-zoekt-vrouw-steffi
Still BZV

Van de komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw krijg je plaatsvervangende vlinders in je buik, blijkt uit de preview die zojuist is verschenen. Steffi en Roel zijn hondsdol verliefd op elkaar en bij Michelle en Maarten hangt er een spanning in de lucht van het kaliber Jack en Rose in Titanic en Ally en Jackson in A Star is Born.

Dat werd al duidelijk tijdens hun keuzemoment in de vorige aflevering, dat wordt nu al helemaal duidelijk nu ze hun aandacht niet meer hoeven te verdelen tussen twee mannen.

Love songs
En oh boy, door het samenzijn met Roel wordt er ineens een hele hoop duidelijk voor Steffi. "Ik denk dat ik nu pas snap waar al die liedjes over gaan," zegt ze. Ehm, SMELT!

Wie o wie?
Minder leuk: Marnix en Jaap moeten gaan kiezen. Marnix heeft er een nacht van wakker gelegen, vertelt hij aan de ontbijttafel met een nogal chagrijnige blik. Betekent dit dat hij er nog niet uit is? Als dat zo is, achten wij de kans groot dat Marnix helemaal niemand kiest, want als zijn gevoel nu nóg niet naar één vrouw in het bijzonder uit gaat?

Vooruitblik
Nog even geduld: aanstaande zondag weten we meer. Verlekker je nu maar alvast aan de preview, te bekijken hieronder.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder