Timtation geeft zich op als verleider voor nieuwe seizoen

Wij proberen ons lach in te houden

Hair, Barechested, Face, Forehead, Chest, Facial hair, Neck, Tattoo, Chin, Skin,
Still Temptation Island

Maak je op voor het vermakelijkste nieuws van deze week. Na een korte radiostilte, is Turbulente Tim terug. Dit keer geen nieuws over een nieuwe (kortstondige) liefde. Wel een zoektocht naar een nieuwe Cherish. En wel in de vorm een nieuwe deelname aan Temptation Island.

Hahaha
Jawel, lieve mensen: Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft de smaak te pakken na zijn eerste deelname aan Temptation Island. Hij vond het zo leuk, dat hij zich heeft opgegeven voor het nieuwe seizoen. Dit keer niet als koppel (met Deborah, Cherish en Rani liep het niet heel lekker af), maar als verleider.

Gaat lekker
Tim vertelt aan RTL Boulevard: "Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider." Tim vertelt dat hij zelfs al op gesprek is geweest bij de makers van het programma. "Maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten."

VIPS dan?
Ondanks deze tegenvaller lijkt er nog hoop aan het eind van de Temptation-tunnel. Nu de opnames voor de reguliere Temptation-reeks erop zitten, gaan de geruchten dat er een VIPS-versie in het verschiet zit. Dat ziet Tim ook wel zitten.

Huwelijk
Wat betreft het contact met zijn exen; dat is er niet. De vrouwenverslinder is er bovendien niet rouwig om dat zijn sprookjeshuwelijk met Deborah is afgeblazen. "Dat maakt me niet uit. Het is voor mij een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact maar met elkaar. Ook niet met Cherish trouwens. Ik neem haar ook niets kwalijk. Het was haar taak om een spelletje met me te spelen, daar is Temptation Island voor."

Over die cherry-tattoo zegt hij: "De tattoo van het kersje dat ik heb laten zetten voor Cherish die blijft dan ook voor altijd staan."

Flirtlessen
Mocht Temptation niet lukken, dan kan Tim zich altijd nog storten op een tweede ronde flirtcursussen, die de alleskunner sinds kort geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder