Zien! Officiële trailer van live-action Disneyfilm Dumbo

Geloof ons; je houdt het niet droog

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vroeger zagen we alleen een lief klein olifantje - met veul te grote oren - dat de bijzondere gave had om te vliegen. Als volwassene kijk je toch op een andere manier naar de film Dumbo, en dan bedoelen we vooral de live-action variant van de old school Disneyfilm.

Best zielig
Regisseur Tim Burton heeft het klassieke verhaal van de aandoenlijke Dumbo uitgebreid in de live-action film. Walt Disney heeft de eerste officiële trailer van de nieuwe variant online gezet. Dit is een gevalletje 'tranen in je ogen zijn onvermijdelijk'.

Het verhaal
Mocht het je zijn ontgaan; Dumbo vertelt het verhaal over circuseigenaar Max Medici die Holt Farrier en zijn kinderen Milly en Joe verantwoordelijk stelt voor de zorg van een pasgeboren olifant; Dumbo.

Dumbo heeft te grote oren voor zijn lijf, wat hem het mikpunt van spot maakt in Max's al ten ondergaande circus Dreamland. Maar dan...

Wanneer ze erachter komen dat Dumbo de bijzondere gave heeft om te vliegen, maakt het circus een comeback. Dat betekent overigens niet dat het een en al 'vrijheid, blijheid' is; Dreamland zit vol duistere kanten. Zo wordt Dumbo's moeder bij hem weggehaald, iets waar Milly en Joe een stokje voor steken.

Goeie cast
Grote namen zijn in de film te zien. In de trailer komen niemand minder dan Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Finley Hobbins en Nico Parker al voorbij.

Dumbo komt in maart 2019 uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder