Noah Centineo heeft hoofdrol te pakken in romantische actiefilm 'Valet'

We want more, we want more

High School Musical trakteerde ons op Zac Efron, Gossip Girl op Ed Westwick en To All The Boys I've Loved Before op Noah Centineo. Dat laatstgenoemde in de smaak valt bij veel vrouwen, valt ook op bij filmmakers.

De 22-jarige acteur krijgt steeds meer rollen aangeboden. Na Sierra Burgess is a Loser en Swiped is er zojuist een nieuwe film aangekondigd: Valet.

Hi Noah
In Valet zien we een minder zoetsappige kant van Noah. In de romantische actiefilm speelt hij immers een stoere valetchauffeur. Wanneer hij de auto parkeert voor een overheidsagent, gaat alles mis. Hij raakt verzeild in een overheidsmissie om een wapenhandelaar te pakken te krijgen.

Geduld, geduld
Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. In de tussentijd kun je je vermaken met een andere parel met Noah: Swiped, te bekijken via iTunes, Amazon en On Demand. In Swiped speelt Noah de rol van Lance Black, een populaire student die met zijn nerdy kamergenoot een hook up app creëert: Jungle. De app wordt populair op de campus, maar niet helemaal volgens plan. Benieuwd naar de trailer?

Advertentie - Lees hieronder verder