Anouk en Lil’ Kleine maken ruzie op tv: ‘Dit is gewoon bullshit’

Ze kibbelen zich wat af in The Voice of Holland

anouk-lil-kleine-ruzie-the-voice-of-holland
The Voice of Holland

Vrijdagavond zong de 25-jarige Sophie van der Stok de bekende klassieker At Last in de Blind Auditions van The Voice of Holland. Haar optreden was reden genoeg voor alle vier de coaches om te draaien. Sterker nog, Anouk en Lil’ Kleine hadden onenigheid over de toekomst van de zangeres.

Onder de indruk
Na het optreden zijn alle coaches razend enthousiast. Het is duidelijk dat ze alle vier staan te popelen om met de zangeres aan de slag te gaan. Sophie twijfelt tussen twee coaches: Anouk en Lil’ Kleine. Met deze kennis proberen beide coaches haar in hun team te krijgen, met een slotpleidooi.

Het slotpleidooi
Lil’ Kleine begint en gooit meteen zijn grootste troef in de strijd: “Ik weet zeker dat ik jou echt, echt, echt heel bekend kan maken. Ik weet niet wat Anouk voor je gaat doen..”

Anouk pikt dit niet zomaar en zet de tegenaanval in: “Ik zou never nooit zeggen dat ik van jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren. Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar dat je beter wordt. Ik kan je zeker de juiste tools en tips geven om jezelf te ontwikkelen en daar te komen waar jij wil zijn. En dat heb je nodig.”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De keuze
Sophie twijfelt nóg meer na het horen van de laatste speeches van de coaches. Uiteindelijk kiest ze voor haar oorspronkelijke keuze: Lil’ Kleine.

Tot ongenoegen van Anouk. Wanneer ze Sophie ter afscheid feliciteert, fluistert ze de kandidaat nog in de oren: “Je hebt het fantastisch gedaan. Maar wat hij je belooft, is gewoon bullshit.”

At last
Benieuwd naar het spraakmakende optreden van Sophie? Bekijk het hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder