Hoe gaat het nu met Petra en Bertine na de afwijzing in Boer Zoekt Vrouw?

So close, yet so far away...

boer-zoekt-vrouw
Boer Zoekt Vrouw

Grote kans dat je bij het keuzemoment van Marnix en Jaap dacht: precies hierom zou ik nooit mee durven doen aan Boer Zoekt Vrouw. Het idee dat je knetterverliefd bent en dan tien voor twaalf wordt afgewezen. So close, yet so far away...

Het enorm zenuwachtige gevoel dat door je lijf moet gieren als bijna duidelijk wordt dat je de hemel of de hel 'wint': wij passen. Voor Petra en Bertine werd het dus de hel.

Flabbergasted
Het doet ons goed om te lezen dat het inmiddels weer oké gaat met de afgewezen vrouwen. Hoewel Petra bijzonder lief reageerde op Jaaps afwijzing, zag ze totaal niet aankomen dat hij voor Marian zou gaan, vertelt ze in een video op de site van BZV. “Ik heb meerdere keren gehoord dat ‘ie ons allebei heel erg leuk vond en dat ‘ie het moeilijk had om een keuze te maken."

Jaaps besluit viel dan ook rauw op haar dak. “Ineens gingen we op de bank zitten en ik had het idee dat de naam van Marian heel snel uitgesproken werd." Petra rekende op een inleiding, maar Jaap viel met de deur in huis. “Dus ik was in mijn beleving een beetje flabbergasted. Zo van: oh, ik ben het dus niet.”

Van liefdesverdriet is inmiddels geen sprake meer. “Ik heb veel van me afgeschreven, ik heb veel nagedacht. En ik voel me steeds weer beter.”

Twijfelkont Marnix
Bertine heeft er dankzij Marnix' gedraai vrede mee dat hij niet voor haar heeft gekozen. “Als het van het begin al zo twijfelachtig is, dan weet ik niet of ik daar heel gelukkig van was geworden.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder