Vooruitblik Boer Zoekt Vrouw: zijn Marnix en Janneke nu aan het kroelen?

De ultieme relatietest is van start

boer-zoekt-vrouw
Boer Zoekt Vrouw KRO/NCRV

Aanstaande zondag is het erop of eronder in Boer Zoekt Vrouw. De stellen ondergaan de ultieme relatietest (nee, ze doen niet mee aan Temptation Island), ze gaan op vakantie (op city trip). Uit de preview kun je het volgende opmaken.

In de vorige afleveringen ging het er soms wat stijfjes aan toe tussen Wim en Marit, dachten we af en toe: valt er ook nog wat te lachen tussen die twee? Deze gedachten gaan in de komende aflevering niet meer op. Wim en Marit hebben lol. Marit is een beetje klunzig (valt in het water) en Wim heeft een harde, aanstekelijke lach.

 • Michelle is weer helemaal zichzelf: een klein beetje nukkig. Maarten vraagt tijdens het etentje om een kus, Michelle stribbelt eerst tegen ('Ik kan toch niet over die tafel heen?'), maar geeft al gauw toe.
 • In de categorie hoe bedoel je plottwist: Marnix en Janneke staan te knuffelen onder een brug in het water. "Ben je een beetje een kroeler?" vraagt Janneke. Het antwoord daarop horen we zondag. Wat we wel al zien is dat er voor Janneke zelf ook nog veel onbeantwoorde vragen zijn: "Soms denk ik: snap je het nou? Wil je het nou? Wat is het nou?
 • Jaap en Marian hebben de tijd van hun leven in een - zo lijkt - souvenierswinkel. We bedoelen: Marian heeft de tijd van haar leven, voor Jaap slaat de twijfel toe. "Ik heb af en toe het gevoel dat het heel erg veel is allemaal," zegt hij terwijl ze in dezelfde wintertrui staan. Tip: maak je maar alvast op voor plaatsvervangend liefdesverdriet.
 • En Steffi en Roel? Grote kans dat je die twee voornamelijk zoenend op je scherm spot.

  Benieuwd naar de beelden?

  This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder