Je kunt je nu opgeven als verleider voor nieuwe seizoen Temptation Island VIPS

Move over Cherish!

Je favoriete guilty pleasure is binnenkort weer op tv! Temptation Island VIPS keert in 2019 terug. Goed nieuws: ze zoeken nog verleiders! Wind jij alle mannen zonder moeite om je vinger? Of heb je een vriendin die de koningin der verleiding is? Opgeven maar!

Exposure
Een ding is zeker: bij deelname aan het programma heb je gegarandeerd een leven in de spotlights. Zo kwam recent het nieuwtje dat Temptation Island-verleider Dorien Rose afgelopen week getrouwd is en dat Rosanna en Fabiola nog steeds in de clinch liggen.

Come on barbie, let’s go party
Heb je een zwak voor machomannen? Dan ben je bij dit programma aan het juiste adres. Het gerucht gaat namelijk dat Naomi en Michael van der Plas (de ex van Barbie uit Oh Oh Cherso) zich hebben opgegeven als koppel.

Ultieme relatietest
Op de Instagram-pagina van Naomi (die privé is) is een filmpje te zien waarin ze vertelt over de deelname aan de ultieme relatietest. “Zij wil dat graag. Ze wil weten of ik betrouwbaar ben,” aldus Michael.

Zonvakantie
Zie jij jezelf (of je vriendin) wel een paar weken bivakkeren op een tropisch oord met een blik BN’ers? Geef je dan hier op. De castingdirectors willen wel een paar dingen van je weten, zoals je burgerlijke staat, of je kinderen hebt en blijkbaar ook niet geheel onbelangrijk: je beha-maat en een familiefoto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder