Expeditie Robinson in tweets: de lovebirds zijn herenigd!

All We Need Is Love is er niks bij

expeditie-robinson-aflevering-12-in-tweets
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson lijkt sinds vorige week eindelijk weer op de oude, vertrouwde Expeditie Robinson. Je weet wel: niemand die opgeeft; een Eilandraad die ook echt spannend is; kandidaten die vechten voor hun plek op het eiland en overgaan op listige complotten wanneer ze gevaar ruiken.

Vooral van dat laatste was in de twaalfde aflevering sprake. Toch, Nienke? De beelden van de bekende vlogger gaan de geschiedenis in als de best geacteerde scène van Expeditie Robinson ooit.

Helaas mocht Nienkes meesterplan niet baten.Gregory begreep de instructies niet helemaal, aldus Nienke. In werkelijkheid laat Greg zijn oude kampgenoten natuurlijk gewoon keihard vallen. Slimme zet, maar een gemiste kans voor tv-sensatie.

Het schattigste moment van de Expeditie: Dominique en Steven die tegenover Loiza moeten doen alsof ze niet super-mega happy zijn om elkaar te zien op Finalisteneiland. De temptation is aan, zo vinden de kijkers:

En natúúrlijk is het Steven die Do meteen herkent als ze op de boot aankomt. Hoe kan het ook anders?Vooruit, nog eentje dan:

Over Loiza gesproken; zij is gemaakt voor dit spel. Haar kapsel zit na ruim drie weken Expeditie nog steeds jaloersmakend goed én ze heeft een zesde zintuig:

Zoals ik al zei: gemaakt voor dit spel. Behalve dan als het om eetproeven gaat. Een twitteraar kan zich wel identificeren met de kokhalzende Loiza. Voor het geval dat mensen zich afvragen hoe echte fanatiekelingen zich voelen na een paar dagen Carnaval. Alsof ze een rattenkop hebben gegeten, dus.

Even later op de Eilandraad.. 'Oh ja, boer Jan is er ook nog!'

Onze held Jan glijdt ondertussen kameleon-style de finale in, wedden?

Advertentie - Lees hieronder verder