Bye Mr. Grey: acteur Jamie Dornan wil nooit meer in Fifty Shades of Grey spelen

Mr. Grey won't see you now

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Slecht nieuws voor de fans van acteur Jamie Dornan's sixpack (Christian Grey in de Fifty Shades of Grey-reeks). Hij zal voortaan geen rollen meer aannemen in vergelijkbare erotische films (snik). Dit omdat hij door de rol van Christian Grey erg onder een vergrootglas lag, legt hij uit in een interview.

Kritische recensies
"De films zijn goed ontvangen maar soms de recensies zijn soms ook kritisch. Dat is niet erg gunstig", vertelt de 36-jarige aan Vulture.

"Maar ze hebben veel geld opgebracht en ze zijn vrij uniek. Om voor mezelf te spreken, en ik spreek ook voor Dakota Johnson (Anastasia Steele in de reeks, red.): het is een andere baan op een andere set. Ik zal waarschijnlijk nooit meer een baan aannemen met zo veel publieke aandacht. En dat is prima.”

Bijzondere ervaring
Het is niet zo dat Dornan neerkijkt op de Fifty Shades of Grey-trilogie: "Het heeft ons zo veel gebracht. Het was een bijzondere ervaring om betrokken bij te zijn. De omvang en ontvangst waren massaal. Veel mensen blijven de films leuk vinden. Ik ben blij dat ik het heb mogen meemaken, vanwege de ervaring. "

Keihard gewerkt
Flink aanpoten voor de acteur was het wel. Hij vertelt in het interview dat Dakota en hij druk bezig waren met het promoten van de film: “Voor de fans is het allesomvattend, al die tijd in afwachting van het volgende boek of de volgende film. Dakota en ik hebben keihard gewerkt om de film aan het publiek te brengen.”

Window of opportunies
Dankzij zijn rol in de Fifty Shades-films kreeg Jamie de kans om te spelen in andere films: “Het was een vreemde tijd, maar zonder die tijd had ik geen Anthropoid of A Private War kunnen doen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder