Ons favoriete duo Frank en Rogier krijgt dagelijks tv-programma

Dit wordt je leukste kerst ooit

Gesture, Event, White-collar worker, Businessperson,
Steenrijk, Straatarm still

Onze gebeden zijn gehoord. Het heerlijke koppel Frank (71) en Rogier (43) is binnenkort weer te zien op televisie. Het duo stal de harten van kijkers in het programma Steenrijk, Straatarm. Nu krijgen de heren weer een eigen programma, dit keer een dagelijks kerstprogramma. Leuker wordt het niet.

Laat die kerst maar komen
Het olijke duo is vanaf 10 december dagelijks op Net5 te zien met hun nieuwe programma Mijn kerst is de beste. In het programma gaan acht koppels met een intens grote voorliefde voor Kerstmis de strijd met elkaar aan om het mooiste kerstdiner.

Om je een beeld te geven hoe groot de liefde voor kerst is: het gaat om de types die hun hele huis (inclusief wc) versieren met kerstverlichting, de hele levensgrote kerststal in de tuin neerzetten en de kerstmuziek in maart al opstaat.

Je snapt; voor het programma zullen ze dus alles uit de kast halen om te winnen. Hierbij gaat het uiteraard niet alleen om het eten, maar om de hele ambiance: versiering, sfeer, spelletjes etcetera. De koppels komen bij elkaar op bezoek en zullen elkaar na elk kerstdiner beoordelen.

Commentaar
Aan Frank en Rogier de taak om het programma aan elkaar te praten en commentaar te geven. Dat belooft dus veel goeds.

Mijn Kerst is de beste is vanaf 10 december elke dag om 18.30 te zien op Net5.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder