Waylon krijgt Lil Kleine en Ali B in tranen in The Voice

Alle drie de mannen pinken een traantje weg

Singing, Automotive design, Singer, Fun, Car, Mid-size car, Event, Performance, Music, Family car,
Still The Voice

Waylon is niet bang om zijn emoties te laten zien. Is hij boos? Iedereen mag het weten. Maar ook als iets hem in positieve zin raakt, laat hij dat vaak zien. Eerder werd hij al geraakt door een auditie in The Voice. In een voorproefje van de uitzending van vanavond zien we dat dit keer alle drie de coaches het niet droog houden.

In tranen
We zien nog niet wie auditie doet en met welk nummer, we zien wel dat het Waylon raakt. De 38-jarige zanger vertelt dat het nummer hem doet denken aan de 'zeer moeilijke' relatie met zijn zoon - het doet hem tegelijkertijd beseffen hoeveel hij van hem houdt.

Grote mond, klein hartje
Waylon schiet vol en zegt met tranen in zijn ogen: "Ik ga hem zometeen een berichtje sturen en zeggen dat ik ongelofelijk veel van hem hou." Op dat moment worden ook mede-coaches Lil Kleine en Ali B emotioneel.

Moeilijk moment
Waylon voegt de daad bij het woord; niet snel erna pakt hij zijn mobiel om zijn zoon te sms'en. Terwijl hij dat doet, lopen Ali en Jorik naar hem toe om hem een knuffel te geven. “Heb jij nou twee rappers aan het janken gemaakt”, grapt Ali waarna Waylon moet lachen.

Bekijk het fragment hier.

Moeizame jaren
Waylon kreeg op 23-jarige leeftijd zoon Dylan met zijn toenmalige vrouw. Het huwelijk tussen de twee liep na drie jaar stuk. De zanger had lang geen contact met zijn inmiddels 15-jarige zoon in verband met zijn drugsverslaving.

Gelukkig hebben de twee inmiddels een betere band. Wie de moeder is, dat houdt Waylon liever privé. De zanger sprak onlangs voor het eerst over de stroeve band tussen hem en zijn zoon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder