Door dit optreden in The Voice of Holland zijn Waylon, Ali B en Lil Kleine in tranen

De enige die het droog houdt, is Anouk

optreden-tvoh-waylon-ali-b-lil-kleine-tranen
The Voice of Holland

Afgelopen vrijdag schreven we over de drie mannelijke coaches in The Voice of Holland, die alle drie in tranen waren. In het voorstukje voor het programma zagen we dat Waylon emotioneel werd door een optreden, waardoor Ali B en Lil Kleine ook een traantje wegpinkten.

Tijdens de aflevering van The Voice zagen we de oorzaak van alle commotie: Iris Noëlle Lengkeek, die het nummer Piece by Piece van Kelly Clarkson zong:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Complexe relatie
De 22-jarige Iris kan zich goed inleven in het nummer. Haar ouders zijn gescheiden en haar relatie met haar vader is complex. Hoewel Iris niet te veel in details treedt, vertelt ze wel dat ze hem al een jaar niet gezien heeft.

Herkenbare situatie
De reacties van de coaches zijn lovend. Vooral Waylon kan zijn tranen niet bedwingen, omdat hij zichzelf herkent in het lied: “Ja Iris, ik ga heel eerlijk zijn. Waar jij net over zong, is een beetje de situatie waar ik in zat met mijn zoon. De taak die je hebt als je daar staat, is om mensen te inspireren. Ik ga hem zo meteen een sms’je sturen en zeggen dat ik ongelofelijk veel van hem hou.”

Drie huilende coaches
Het optreden van Iris brengt een kettingreactie teweeg: na de bekentenis van Waylon, zijn Ali B en Lil Kleine ook zichtbaar geroerd. Wanneer Waylon zijn zoon – zoals beloofd – een appje stuurt, lopen de twee rappers naar hun mede-coach toe om hem te knuffelen. Ali vat het emotionele moment mooi samen: “Heb jij nou twee rappers aan het janken gemaakt?!”

De keuze van Iris
Uiteindelijk kiest Iris niet voor één van de mannen, maar zet ze het programma voort onder begeleiding van Anouk. Wanneer ze terug bij haar familie en vrienden is, barst de zangeres ook in tranen uit: "Dromen komen soms echt uit!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder