Oh oh: het gaat niet goed tussen Teen Mom Tyler en Catelynn

En ze verwachten nog wel hun derde kindje samen

Fashion, Fashion design, Room, Hand, Interior design, Child,
Still Teen Mom

Het hing al een tijdje in de lucht. Hoewel Teen Moms Catelynn en Tyler Baltierra al dertien jaar bij elkaar zijn en drie jaar getrouwd, gaat het de laatste paar jaar niet goed tussen de twee.

Catelynn kampt met depressies, wat eveneens een grote invloed heeft op hun relatie en Tyler. Na een gesprek met zijn psycholoog heeft de 26-jarige vader van twee nu besloten tijdelijk ergens anders te wonen, zo blijkt uit de preview van de nieuwste Teen Mom OG-aflevering. En dat terwijl Catelynn zwanger is van hun derde.

Niet happy
In de preview zien we dat Tyler een emotioneel gesprek heeft met zijn psycholoog. In tranen vertelt de Amerikaanse realityster dat hij al jaren niet gelukkig is in zijn huwelijk. "Ik heb verandering nodig," vertelt hij.

Ondanks dat zijn vrouw zwanger is van hun derde kind, heeft Tyler besloten een maand ergens anders te wonen. Een maand om tot bezinning te komen en na te denken over de toekomst. Die boodschap kwam hard aan bij zijn vrouw.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oude wonden
Catelynn vertelt dat ze even moest slikken toen Tyler de boodschap bij haar dropte. "Eerst was ik er kapot van. Maar nu ik met mijn eigen therapie ben begonnen, ben ik inmiddels gewend aan het idee."

"Je nam het nogal zwaar op," zegt Tyler wanneer ze het erover hebben. Catelynn vertelt vervolgens dat het oude gevoelens bij haar oprakelde. "In dat moment opende het oude wonden. Het was eng. Het was verdrietig. Het deed pijn. Het brengt het gevoel weer omhoog van mijn miskraam, dat is traumatisch."

In de aankomende afleveringen aan we zien hoe het verder gaat. Hopelijk een gevalletje 'eind goed, al goed.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder