Bingewatchen maar: deze spannende Nederlandse serie komt op Netflix

De serie sleepte zelfs twee keer een Gouden Kalf binnen

Hair, Hairstyle, Shoulder, Cheek, Lip, Eye, Interaction, Black hair, Bob cut, Photography,
Overspel

Nederlandse series doen het goed op Netflix!. Er komen steeds meer series van Nederlandse bodem op de streamingdienst en daar kan de hitserie Overspel aan worden toegevoegd. De bloedstollende serie is binnenkort te streamen.

Populairste serie op tv
De thriller-serie Overspel was van 2011 tot 2015 een van de populairste series op de Nederlandse televisie. Waar de serie over gaat, is natuurlijk een inkoppertje: een affaire.

Iris is een ambitieuze fotograaf en Willem een advocaat die verwikkeld raakt in allerlei louche deals binnen zijn firma. De twee belanden samen in bed. Dat zorgt natuurlijk voor problemen, want hoe houden ze hun relatie geheim?

Plottwists en mysteries
Behalve de hitsige praktijken tussen Iris en Willem zit de serie vol plottwists en mysteries (lees: moord, affaires en zelfs de maffia). Alles komt aan bod.

Overspel viel zelfs zo in de smaak dat het ze in 2012 en 2013 een Gouden Kalf opleverde. De serie zorgde zelfs voor internationaal succes; in 2013 kwam de Amerikaanse versie (Betrayal) op de buis in de Verenigde Staten.

Schrijf ‘m in de agenda
Vanaf 1 januari zijn alle 32 afleveringen te zien op Netflix. Dat wordt bingend (en hoogstwaarschijnlijk brak) het nieuwe jaar in dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder