Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend (29)

En wat blijkt: de beste man komt gewoon uit Tilburg

image
Getty Images

In een interview met Grazia vertelde Sylvie Meis onlangs dat ze na Rafael van de Vaart een stiekeme hoop heeft op een tweede grote liefde. Wie weet heeft ze die al gevonden, en gewoon in haar eigen thuisland. Want wat blijkt: Syl date met een 29-jarige Tilburgse filmproducent.

Schöner Mann
De 40-jarige presentatrice wilde eerst nog niets bevestigen over haar nieuwe, prille liefde. De Duitse krant Bild trok de stoute schoenen en vroeg op de rode loper van de Place to B Awards in Berlijn naar een update van Syls liefdesleven.

Daarop antwoordde Sylvie dat ze tot over haar oren verliefd is op de 29-jarige Nederlandse Bart Willemsen (noemt zichzelf op Instagram Brat Williams - want knap lastig uit te spreken voor niet-Nederlanders). "Ja, ik ben aan het daten," aldus Sylvie.

Daten?
De twee hebben elkaar ontmoet op de filmset. De Tilburger werkte mee aan de Duitse versie van de oorspronkelijk Nederlandse film Misfit. Sylvie heeft een hoofdrol te pakken in de Duitse variant Misfit der film. Story weet ons te vertellen dat het zo goed klikte op de set, dat ze nummers uitwisselden, en de rest in geschiedenis.

View this post on Instagram

SYLVIE MEIS SPIELT "FRAU HIMMELMANN"

A post shared by Misfit der Film (@misfitderfilm) on

Serious business
Het daten zou al serieuze vormen hebben aangenomen. Afgelopen weekend werd Bart bij Sylvie thuis gespot in Hamburg. Pas maandag einde dag zou de blonde producer Sylvies huis weer hebben verlaten.

Dan heb je waarschijnlijk nog één prangende vraag: hoe ziet Bart eruit?! Niet verkeerd, zo blijkt:

En ook nog een familiemens

Advertentie - Lees hieronder verder