Heerlijk nieuws: er komt een Love Island kerstspecial

Leukste nieuws van de dag

Bikini, Lingerie, Clothing, Undergarment, Swimwear, Underpants, Model, Fun, Spring break, Muscle,
Love Island

Vergeet All You Need Is Love en alle zoetsappige kerstfilms op Netflix. Zender ITV heeft laten weten dat er een kerstspecial komt van Love Island met alle deelnemers van het vierde seizoen. Meer hebben we niet nodig tijdens de feestdagen toch?

Terugblik
Alle deelnemers van seizoen vier keren nog één keer terug op de buis voor een recap van het seizoen. En ja, dat betekent alle koppels (zijn er inmiddels niet meer zo veel) en ex-geliefdes (zijn er nu in overvloed) blikken terug op hun romantische avonturen in de love-villa.

Why, why-aai-aai-aai?
Presentatrice Caroline Flack is degene die de koppels zal ondervragen. Dan is er natuurlijk één prangende vraag; wat is er gebeurd tussen de vijf (!) stelletjes die zo verliefd leken, maar dat al snel niet meer bleken te zijn. We noemen een Laura en Paul, Ellie en Charlie, Samira en Frankie, Laura en Jack en Georgia en Sam...

Kan er gelijk aan de drie koppels die de strijd wel hebben overleefd gevraagd worden wat hun geheim is. Spill the juice finalisten Josh en Kaz, Wes en Meghan én winnaars Jack en Dani.


Videoland
Je voelt 'm al aankomen: wanneer de speciale uitzending op de Nederlandse televisie te zien is, weten we nog niet. Videoland heeft aan RTL laten weten dat dat in ieder geval niet op de streamingdienst zal zijn (in tegenstelling tot de vier seizoenen).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder