It's Netflix-official: To All The Boys I've Loved Before krijgt vervolg

We want more, we want more!

to-all-the-boys-ive-loved-before
Movie stillNetflix

Zeggen wij To All The Boys I've Loved Before, dan zeg jij Noah Centineo, dan schreeuw jij: KOMT ER EEN VERVOLG? U vraagt, Netflix draait: na eerdere speculaties is de kogel door de kerk. Er komt een sequel. Noah Centineo en Lana Condor zijn binnenkort terug op de streamingdienst.

Netflix Official
We waren er al vrij zeker van dat de sequel van To All The Boys er zou komen, maar Netflix had eerder nog niks bevestigd. Tot nu. De streamingdienst maakt bekend dat het daadwerkelijk gaat gebeuren:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook wordt er een filmpje gedeeld van Lana Condor en Noah Centineo die bevestigt dat de sequel er komt:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oeps
Vorige maand heeft Susan Johnson, de regisseur van de film, haar digitale mond al voorbij gepraat in de vorm van een Instagramfoto met de tekst: "Het hoge woord is eruit. Bedankt voor alle support! Het betekent alles!" De foto is inmiddels verwijderd dus de kans is groot dat Susan is teruggefloten onder het mom van 'we moeten het nieuws nog even geheim houden.'

Zo waren er nog meer hints: To All The Boys I've Loved Before is gebaseerd op de boekenreeks van schrijver Jenny Han. Er liggen dus al kant en klaar twee nieuwe verhalen op de plank: P.S. I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean. Jenny Han krijgt wat ons betreft de prijs voor meest originele titelbedenker.

Love story
Niet bekend met To All The Boys? Het is een liefdesverhaal in de categorie 'het zal je maar gebeuren.' Zoals de titel al doet vermoeden, staan er brieven gericht aan alle mannen waar het hoofdpersonage verliefd op is geweest, centraal.

Concreet: Het verhaal gaat over Lara Jean, een meisje op de middelbare school dat moeite heeft haar gevoelens te uiten. Een jongen vertellen dat ze iets voor hem voelt, durft ze al helemaal niet. Wel schrijft ze aan vijf van haar grootste crushes een liefdesbrief zonder die te versturen. Zie het als een gevalletje: 'lief dagboek.' Op een dag merkt ze dat iemand die brieven voor haar op de post heeft gedaan en alle jongens er dus tegelijkertijd achterkomen dat Lara verliefd is op hen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder