Komt er een tweede seizoen van horrorserie Haunting Of Hill House?

Michiel Huisman speelt de hoofdrol in het eerste seizoen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Netflix-serie ‘Haunting Of Hill House’ was een van de best bekeken series op Netflix van afgelopen jaar. We hebben goed nieuws voor de fans: er komt misschien een tweede seizoen aan!

Tweede seizoen
De serie heeft zoveel goede reacties ontvangen, dat er al over een tweede seizoen gesproken wordt. In een interview met Elite Daily vertelt Carla Gugino (Olivia Crain in de serie) dat regisseur Mike Falanagan een spin-off wel ziet zitten.

“Mike Flanagan zei dat hij geïnteresseerd is in het idee van een bloemlezing (elke aflevering een andere omgeving, verhaallijn en personages, red.), waarbij sommige acteurs terugkomen om verschillende personages te spelen. Ik denk dat hij het gevoel heeft dat het complete verhaal van de Crain-familie verteld is. Maar mocht hij me vragen voor een rol, dan zou ik dat heel graag willen. Ik werk graag met Mike samen,” aldus Carla.

Hollandse glorie
Ook acteur Michiel Huisman ziet een vervolg wel zitten: “Tijdens de opnames hadden we al gesprekken over hoe een tweede seizoen eruit zou zien. Mike is een oneindige bron van ideeën en verhalen. Ik vraag me af of hij überhaupt slaapt. Er zijn mogelijkheden om een tweede seizoen te creëren."

Spin-off
Een spin-off van de serie behoort ook tot de mogelijkheden, vertelt Michiel: “Maar ik zie het ook helemaal voor me dat Flanagan een idee pitcht voor een spin-off. Dat hij er een bloemlezing van maakt en de kijker in een compleet andere richting stuurt. We zullen moeten afwachten. Dat is een van de coole dingen van Netflix, ze staan open voor alles.”

Het verhaal
Over de horror-serie zelf: Haunting Of Hill House is een moderne remake van Shirley Jackson’s legendarische roman, over vijf broers en zussen die zijn opgegroeid in het meest beroemde spookhuis van Amerika.

Confrontatie aangaan
Het verhaal switcht tussen het verleden en heden. Inmiddels zijn alle broers en zussen volwassen. Ze worden herenigd door een trieste gebeurtenis; de zelfmoord van hun jongste zus. Dit dwingt ze de confrontatie aan te gaan met de geesten uit hun verleden. Sommige liggen op de loer in hun eigen gedachten, andere liggen echt op de loer in de schaduw van het iconische Hill House.

Kijken, kijken
De serie scoort maar liefst 100 procent op Rotten Tomatoes, een van de mooiste onderscheidingen die een serie of film kan krijgen. Afgaande op het genre, moet de score betekenen dat de serie doet wat-ie belooft: je de stuipen op het lijf jagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder