Vooruitblik Boer Zoekt Vrouw: Marnix is verliefd

De preview voorspelt niet veel goeds voor Wim en Jaap...

boer-zoekt-vrouw-marnix
KRO NCRV BZV

Geniet nog maar even van de voorpret: aanstaande zondag is de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Dan weten we definitief of het seizoen nieuwe stelletjes heeft opgeleverd. Aan Steffi en Roel en Michelle en Maarten twijfelen we niet. Daar is ook geen reden toe, blijkt uit de preview die zojuist is gepubliceerd.

Marit is zoek
Wel merkwaardig: Wim komt alleen. "Wim, alleen Wim!" roept Yvon. Toegegeven: als het er in de preview zo dik bovenop ligt (hé editors, we see what you did there), dan valt het in de aflevering meestal wel mee. Misschien had Marit vertraging met de trein? Is ze aan het suppen in Bolivia, een berg aan het beklimmen in Tanzania?

Marnix, wat vertel je ons nu?
De grootste verrassing in de preview? Marnix is verliefd! Een breed grijnzende Marnix met pretoogjes, zo zagen we hem niet eerder. "Er staat daar nog een stoel," zegt Yvon. "Er is wel wat gebeurd ja, na de citytrip," gaat Marnix verder. Oké, kortsluiting, laat het snel zondag zijn, we willen tot in detail weten wat er is gebeurd en vooral: met wie. Kreeg hij veel liefdesberichten via Facebook? Hoe ziet ze eruit? Wat voor een type is z'n nieuwe liefde? Is het één van de vrouwen die hij eerder naar huis stuurde? Is het Janneke?

Jaap wat maak je ons nu!
En Jaap, och Jaap. Hoe vaak hij ook riep dat hij absoluut niet twijfelde aan Marian tijdens de citytrip, komt in de vooruitblik tóch de aap uit de mouw: hij twijfelde wel degelijk of hij wel de juiste keuze had gemaakt. Oh, oh, en waar is Marian in de preview? Het zal toch niet dat we Petra straks zien?

Pics or it didn't happen
Zoveel vragen, (nog) zo weinig antwoorden. Zondag weten we meer! Benieuwd naar de beelden?

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder