Expeditie-kandidaat Robin vraagt vriendin live op tv ten huwelijk

Sowieso de grootste Robin(son)!

Interaction, Event, Fun, Love, Hug, Gesture, Romance,
Still Eilandpraat

Hoewel Robin Bakker gisteren bij Eilandpraat te zien was ter gelegenheid van zijn exit in Expeditie Robinson was het voor de Onbekende Nederland totaal geen treurige dag. De altijd positieve Rotterdamse havenarbeider blijkt de grootste Robin(son) van het hele programma; na zeven jaar relatie vraagt hij zijn vriendin live op televisie ten huwelijk.

Snode plannen
In de afleveringen van Expeditie was Robin al niet te betrappen op een greintje pessimisme. Hoewel niemand zijn exit zag aankomen, vond Robin het zelf eigenlijk wel een bazige actie. "Stefan heeft dit zo slim gespeeld. Ik vind dit alleen maar heel mooi. Dit is hoe het spel werkt," zei hij met een grijns van oor tot oor.

Dubbel aanzoek
Bij Luuk Ikink aan tafel laat hij nog maar weer eens zien hoe optimistisch hij is. Tijdens de uitzending besluit hij zijn vriendin ten huwelijk te vragen, een plannetje waar hij al maanden mee bezig was. Het idee ontstond zelfs op het eiland, tijdens een biechtsessie.

Hij doet zijn verhaal in de camera tegen zijn vriendin: "Ik heb vandaag een speciale biecht. Al een aantal dagen zit ik op een eiland en ik zit heel wat kilometers van jou vandaan. Dat doet mij toch wel extra realiseren hoeveel jij voor mij betekent en hoeveel ik om jou geef." In het ras-Rotterdams voegt hij daar nog aan toe: "En je weet natuurlijk hoe intieglijk veel ik van je hou."

Van afvaller naar grootste winnaar
En dan gebeurt het moment suprême: zowel op video als in de studio gaat Robin op één knie. Zijn vriendin Cathleen zit nietsvermoedend in de studio en weet niet wat haar overkomt. "Wat moet een Tarzan zonder Jane?", grapt Robin nog zenuwachtig voordat hij haar dé vraag stelt. Cathleens antwoord: een volmondige JA met tranen in haar ogen.

Bekijk het live aanzoek hier terug.

Ring
Leuk - en mega romantisch - feitje: Robin heeft de verlovingsring op het onbewoonde eiland samen met zijn eilandmaatjes gemaakt. "Gwenda heeft het touwtje gemaakt, de ringvorm. Lauri en ik hebben de schelp gevonden."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder