Oude bekende bij The Voice of Holland: Owen uit boyband MainStreet doet auditie

Ken je Mind Is Blown en Stop The Time nog?

owen-boyband-mainstreet-the-voice-of-holland
The Voice of HollandYouTube

Afgelopen vrijdag was weer een nieuwe aflevering van The Voice of Holland op de buis. Tijdens de Blind Auditions duikt er een oude bekende op: Owen Playfair uit de boyband MainStreet. De zanger heeft al aardig wat ervaring, maar dit is de eerste keer dan hij in zijn eentje op het podium staat.

De auditie
De 20-jarige Owen zingt het nummer Human Nature van Michael Jackson. Benieuwd hoe hij het ervan afbrengt? Hieronder zijn auditie:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

MainStreet
Twee jaar geleden trad Owen voor het laatst op met de jongens van MainStreet. Nils, Daan, Rein en Owen werden bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Vanaf dat moment brachten ze vier albums uit én hadden ze een hele horde fans achter zich aan (beter bekend als de Mainiacs).

The good old days
In 2016 ging de groep uit elkaar, omdat ze bereikt hadden wat ze wilden bereiken in Nederland. Owen werkt nu als verkoopmedewerker bij een telecombedrijf. In The Voice vertelt hij dat hij de muziekwereld mist en het liefst weer als artiest door het leven wil gaan.

Solocarrière
Hij hoopt dat zijn auditie bij TVOH het begin is van een solocarrière. De eerste overwinning is in ieder geval al binnen: Owen is door naar de Battles. Coaches Lil Kleine en Ali B draaien allebei voor de zanger. Owen kiest uiteindelijk voor Ali B.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder