Hoe gaat het nu met Marian na Boer Zoekt Vrouw?

Marian vond het toch wel pijnlijk om naar de afleveringen te kijken

boer-zoekt-vrouw
KRO NCRV BZV

Waar het bij Wim en Marit slechts goede montage was (Marit was in Vietnam), kwam Jaap toch echt alleen naar de reünie zonder dat Marian (of Petra) met een goed excuus afwezig was. Tijdens de citytrip twijfelde hij of hij de juiste keuze had gemaakt, zei hij zelfs dat hij Petra weer ging bellen.

Onze gedachten: wat zielig voor Marian, als ze dit terugziet. Zij voelde 'het' toch wel helemaal bij Jaap, zo leek in de afleveringen? Leek, ja, want ook bij Marian waren er niet genoeg vlinders, zegt ze op de site van Boer Zoekt Vrouw.

Geen match
Marian: “Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.”

Soms vind je iemand een heel leuk persoon, maar blijven de gevoelens uit. Verliefdheid blijft nu eenmaal ongrijpbaar. Iets waar Marian, Jaap en Marnix over kunnen meepraten. “Ik vind Jaap nog steeds een leuke man, dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen. Maar over het algemeen vond ik het heel mooi. Ik beleefde de goede momenten met Jaap opnieuw. Ik gun Jaap zijn liefde, want het is een leuke man en hij wil zo graag een vrouw dus ik hoop dat dat lukt," aldus Marian.

Marian zegt verder niet per se op zoek te zijn naar een nieuwe liefde. "Maar als er een leuke man op mijn pad komt, zeg ik natuurlijk geen nee!"

Bekend gezicht
Wellicht klimt ze volgend seizoen weer in de pen voor een nieuwe boer? Voor degenen die het nog niet gezien hadden: Marian deed in 2012 ook al eens mee aan Boer Zoekt Vrouw, toen schreef ze melkveehouder Martin en eindigde bij de laatste vier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder