BZV-Wilfred en Saskia zijn dolverliefd

Ahh, kijk ze verliefd zijn!

Face, People, Facial expression, Head, Skin, Smile, Tooth, Portrait, Photography, Portrait photography,
Boer Zoekt Vrouw

Gisteren zagen wij - en miljoenen met ons - hoe het is afgelopen met alle boeren uit Boer Zoekt Vrouw. We vielen van de ene in de andere verbazing.

Geluksmoment één: waar het in de vooruitblik leek alsof akkerbouwer Wim zonder vrouw naar de reünie kwam, bleek zijn vriendinnetje alleen even naar Vietnam. Kortom, Wim hartje Marit is nog steeds gaande. Was het dus toch een overenthousiaste BZV-editor.. Fieuw.

Ook Michelle en Steffi zijn nog steeds tot over hun oren op hun mannen. En zelfs Moeilijke-Marnix heeft zijn drie v's (vlinders, vonken, verliefdheid) in iemand gevonden. Het moet niet gekker worden. Emmie is the lucky one die stevig bij de derrière wordt gegrepen.

Helaas zagen we dat geitenboerin Saskia, melkveehouders Wilfred en Jan, en bloemkweker Jaap het minder hadden getroffen. Saskia was druk aan het daten maar de ware had zich nog niet laten zien. Wilfred had het gezellig met ene Doreen, maar van een relatie was nog geen sprake. Wel nu; er is een update!

Samen geitjes kijken
Twee dagen na de reünie ontmoette Saskia één van haar negen briefschrijvers, Johnny, met wie het gelijk klikte. Sindsdien hebben de twee het erg gezellig samen. “Toen ik thuis kwam na ons kopje koffie had ik gelijk zoiets van: dit zou wel eens iets kunnen worden. Dat gevoel had ik echt meteen. Bij de andere mannen was het wel leuk en gezellig, maar daar bleef het ook bij,” vertelt de boerin op de BZV-site.

Na hun koffiedate is Johnny is een aantal keer bij Saskia thuis geweest, hij heeft zelfs Saskia's kinderen al even ontmoet. Op de vraag of Johnny en Saskia een setje zijn, antwoordt ze lachend. “Wij noemen het een nog prille relatie!”

Doreen, the love machine
En dan de goedlachse Wilfred. In de reünie-uitzending vertelde de melkveehouder stralend over een dame met wie hij aan het daten is: Doreen. De vrouw bij wie Wilfred op eigen houtje een logeerweek inlaste. “Doreen had een week herfstvakantie, dus we hadden afgesproken dat ze naar de boerderij zou komen en weer naar huis zou gaan als het niet meer leuk zou zijn. Nou, ze is van zondag tot zondag gebleven!"

Na de uitzending zouden twee elkaar weer zien. En daar is het niet bij gebleven. De twee zijn nu officieel een kersvers stel. Doreen woont niet vlakbij, maar dat houdt de twee niet tegen. “We gaan uiteten, naar de bioscoop of maken een strandwandeling. Doordeweeks werkt ze, maar in het weekend is ze bijna altijd bij me.” Zie de twee hieronder.

Boer Zoekt Vrouw

De twee J's
Dan hebben we alleen nog de twee J's die we aan een vrouw moeten helpen. Helaas schoot cupido, ook na een aantal dates met 'van tweede naar eerste keus Petra', bij Jaap niet raak. Ook grappenmaker Jan heeft zijn ware nog niet gevonden. Maar de 61-jarige boer gaat niet bij de pakken neer zitten. Ziet jouw moeder, tante, buurvrouw of oma het wel zitten? Stuur Jan (en Jaap!) een brief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder