Marnix over verandering na Boer Zoekt Vrouw: "Ik ben eigenlijk een emo-boer"

When you love someone...

marnix-boer-zoekt-vrouw
KRO NCRV

Marnix tijdens Boer Zoekt Vrouw: bot, negatief, direct, afstandelijk, de fysieke versie van het gezegde 'botte boer', zeg maar. Marnix na Boer Zoekt Vrouw: stralend, romantisch, charmant, klef (heel klef), oftewel: een verliefde puber.

Marnix, vanwaar deze gigantische omslag, vragen wij ons af. De verliefde boer geeft antwoord in de radio-uitzending van Gijs Staverman.

Marnix wil eerst even duidelijk maken dat hij en Emmy pas bij elkaar zijn gekomen ná de citytrip. Ze zagen elkaar op een verjaardag en toen was het "vlam in de pan," zoals zijn stokpaardje luidt.

Tot over zijn oren
Een herboren Marnix dus. "Dat is iets wat de liefde in je losmaakt," legt Marnix uit. "Ik ben eigenlijk een beetje een emo-boer."

Tijdens Boer Zoekt Vrouw was hij - tevergeefs - maar op zoek naar die vlinders. Frustrerend, vond hij dat, vandaar waarschijnlijk zijn stugge houding. "Verliefdheid is voor mij een voorwaarde om een relatie met elkaar aan te gaan. Als het programma er dan alles aan doet om dat voor je te regelen, maar het er uiteindelijk niet is, dan is dat erg frustrerend en confronterend."

Tot over zijn oren 2.0
Tot slot vraag Gijs terecht: "Word je dan na anderhalf jaar, als de verliefdheid is gaan liggen, weer de stugge Marnix?" Maar uit Marnix' antwoord blijkt dat hij het zo extreem te pakken heeft, dat dat nog een ver-van-zijn-bed-show is. "Ik denk dat dit gevoel wel vijftig jaar blijft aanhouden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder