Harde-krullen-koning Roy Donders (27) vraagt faillissement aan

The end of an era

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De man van de harde krullen (inclusief liters haarlak) en velours huispakken. Dan hebben we het natuurlijk over dé Stylist van het Zuiden. In 2013 vierde Roy Donders hoogtijdagen met zijn realitysoap, harde-krullen-kapsels en velvet-glitter-huispakken in zijn hometown Tilburg.

Die tijd is helaas voorbij. Hoewel wij dachten dat de huispakken bij Rojami's over de toonbank vlogen, is het tegendeel waar. De 27-jarige duizendpoot heeft zelf het faillissement voor zijn kledingwinkel aangevraagd.

Ziel en zaligheid
De rechtbank doet dinsdag 4 december uitspraak over het faillissement van de zaak Rojami's, meldt De Telegraaf. Roy is er kapot van. "Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zitten in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zit erin."

Oorzaak
De oorzaak van het faillissement is volgens de zonnebank-gebruinde Brabander de verhuizing van de winkel. Rojami's verhuisde van een Tilburgse buitenwijk naar het centrum.

Dat kostte Roy veel meer huur, maar extra klanten leverde het hem niet op. "De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet, want Rojami's is wel mijn kindje", zegt Roy.

Naast de fysieke kledingwinkel heeft de zanger ook nog een webshop onder dezelfde naam. Wat daarmee gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Rampjaar
Het jaar 2018 was voor Roy op z'n zachtst gezegd geen fijn jaar. Begin dit jaar overleden Roys opa en oma, met wie hij heel hecht was. Ook liep Roys relatie met Marvin stuk, ze waren vijf jaar (af en aan) een stel. En dan nog een faillissement...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder