Goed nieuws: De Luizenmoeder seizoen 2 is héél dichtbij

Hallo Juf Ank, wat fijn dat je er weer bijna bent!

De-Luizenmoeder-seizoen-2
Avrotros De Luizenmoeder

De verbaasde blik van Hannah, de onnozele (naïeve) uitstraling van Nancy, de I don't give a fuck-houding van Wilma, de sullige (maar volgens hem stoere) manier van doen van Anton en de zangkwaliteiten van Juf Ank moet je alweer even missen, máár niet voor lang, blijkt uit de nieuwste Instagram-post van actrice Jennifer Hoffman.

"De Luizenmoeder seizoen 2 staat erop," schrijft ze bij een gezellige foto met de cast. Nu is het de beurt aan de montage-afdeling. "Go supereditor," gaat ze verder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie, wat, waar, wanneer?
Wanneer de komische serie over een basisschool en de moedermaffia exact op televisie verschijnt, is helaas nog niet bekend. Naar verluidt kun je rekening houden met begin 2019 (al heel snel dus).

Als je De Luizenmoeder seizoen 1 nog niet gezien hebt, zijn we een beetje jaloers op je. Dan heb je alle afleveringen nog voor je! Wel terugkijken hoor, want een Nederlandse serie die zó herkenbaar is en die je zoveel hard-op-lach-momenten bezorgt, komt niet vaak voor. Er keken niet voor niets gemiddeld 3 miljoen mensen.

Nostalgie
Voor twintigers is De Luizenmoeder zowel nostalgisch als een eye-opener: waar we als basisschoolkinders dachten dat je als ouder de kinderachtige roddel-kibbel-kliekjes-fase achter je hebt gelaten, blijkt het bij het naar school brengen van je kind weer te beginnen. Maar dan nog erger. De onderlinge strijd om wie het meest bijdraagt aan de school staat centraal en daar blijkt een heuse hiërarchie in te zitten: je begint bij luizen plukken en eindigt hopelijk in de ouderraad, zoals Nancy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder