Michelle en Maarten hebben de smaak te pakken: 'Eerst samenwonen, dan kinderen'

“Het is ook de bedoeling dat er ooit kleine hummeltjes rondlopen."

Fun, Event, Conversation, White-collar worker,
Omroep Brabant

Zondagavond zagen wij - en miljoenen met ons - hoe het is afgelopen met alle boeren uit Boer Zoekt Vrouw. Tijdens de reünie-aflevering vielen we van de ene in de andere verbazing.

Één ding was geen twijfel over mogelijk: boerin Michelle en haar stille genieter Maarten zijn tot over hun oren. Kate en Jack zijn er niks bij. In een interview met Omroep Brabant hebben ze het zelfs al over hun nageslacht.

Liefde op het eerste gezicht
De Boekelse champignonboer is blij dat ze het eindelijk van de daken mag schreeuwen. “Het voelt goed, maar het is gek dat nu ineens alles mag. Eerst moesten we alles stiekem doen met de gordijnen dicht, nu mogen de gordijnen open.”

Wat betreft dat stiekem doen; dat ging best ver. Michelle: “Als Maarten naar mij kwam had ik de poort alvast open gezet, reed hij de schuur van mijn broer in, ging de schuur gelijk dicht en kwam hij via een deurtje in de dierenweide om vervolgens bij mij aan te komen." En als de boerin naar Maarten ging ging ze met een doek over haar hoofd naar binnen zodat mensen haar niet herkenden.

Iedereen heeft commentaar
Ondanks Michelle's vlinders, vond ze één ding minder leuk aan het BZV-circus. “Bepaalde meningen van mensen waren soms echt kwetsend en dat heeft me wel geraakt. Mensen mogen wel wat liefdevoller met elkaar omgaan.”

Kinderen
Afgelopen zondag merkten we al dat Maarten er geen doekjes om windt. Ondanks hun prille relatie denkt hij al aan huisje, boompje... Stap 1: samenwonen. “De koffers worden zo langzamerhand klaargezet en we zijn al een beetje aan het kijken wat wel en niet meegaat,” aldus maarten.

Daar voegt Michelle nog iets - niet geheel onbelangrijks - aan toe: “Het is ook de bedoeling dat er ooit kleine hummeltjes rondlopen. Maar eerst samenwonen. Dat komt wel goed.”

Extra handjes
Op de vraag of Maarten gaat helpen in de champignonkwekerij, is Michelle duidelijk: Maarten hoeft geen carrièreswitch te maken. Desalniettemin had Maarten het geen probleem gevonden. “Ik hou anders wel van champignons”, grapt hij.

Bekijk het hele interview hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder