De Saboteur van programma Kroongetuige is bekend

Maak kennis met de verliezer, de winnaar en de saboteur

kroongetuige-rtl-4
RTL Kroongetuige

Wie Is De Mol en in een ander jasje, oftewel Kroongetuige seizoen 2 (een soort levend Cluedo), zit erop. De winnaar, de verliezer en de saboteur zijn bekend. Wie o wie heeft de boel lopen saboteren tijdens het moordonderzoek en wie heeft hem ontmaskerd?

De finale was bijzonder spannend. Het ging tussen zangeres Birgit Schuurman, actrice Bo Maerten en oud staatssecretaris Fred Teeven.

Kraken
Aan het eind van de uitzending moest iedereen apart een proces-verbaal opmaken. Bo deed dat het best, waardoor zij als winnaar uit de bus kwam en mocht proberen het codewoord te kraken.

Dat lukte haar helaas niet, oftewel: de Kroongetuige heeft gewonnen en wordt niet 'gearresteerd': Fred Teeven. Birgit is de verliezer.

Seizoen 1
Vorig seizoen, het eerste seizoen dus, wist Tooske Ragas de code wel te kraken en won. Esmée van Kampen was toen de saboteur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder