Thank Satan: de trailer van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 is uit

Dit wil je even zien

chilling-adventures-of-sabrina-trailer-seizoen-2
Chilling Adventures of Sabrina

Het is geen geheim dat we op de Glamourredactie één grote Chilling Adventures of Sabrina-fan hebben. Jep, dat ben ik. Ik ga jullie niet vervelen met een nieuw relaas over waarom je de series echt moet kijken (heb ik al gedaan in dit artikel). In plaats daarvan heb ik een cadeautje op Pakjesavond voor alle mede-fans van de serie: de (letterlijk) bloedstollende trailer van seizoen 2 is uit!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sabrina The Teenage Witch
De oplettende kijker valt het vast op dat de eerste scène uit de video een dikke knipoog is naar de komische tienerserie Sabrina The Teenage Witch. In de titelsong van die serie probeert Sabrina (gespeeld door Melissa Joan Hart) verschillende outfits, die ze aantrekt met behulp van magie, zoals de Chilling Adventures-Sabrina ook doet in de trailer.

New and improved (of juist niet)
Het rustige begin van de trailer staat in contrast met de chaos die we vanaf 00:10 zien. We krijgen een eerste blik op de nieuwe Sabrina, die zich bij the dark side heeft aangesloten. En met dark side bedoelen we The Church of the Night, de heksenkring die onder het gezag van Satan leeft.

Sabrina 2.0
De gevolgen, zo blijkt uit de trailer: witblond haar, een nieuwe kledingstijl, feestjes, een nieuwe liefde en een tête-à-tête met de duivel zelf. Met andere woorden: bloedstollend spannend.

Wanneer?
Nog meer goed nieuws: het tweede seizoen van de serie verschijnt 5 april 2019 op Netflix. Seizoen 2 bestaat uit negen afleveringen. We hoeven gelukkig niet zo lang te wachten voor een nieuwe aflevering van de serie, want deze maand komt er al een kerstspecial uit. De speciale aflevering verschijnt op vrijdag 14 december.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder